Blomtorp Entreprenad AB

Styrd borrning Eskilstuna

Letar du efter professionell styrd borrning i Eskilstuna? Då behöver du inte leta mer! Anlita oss på Blomtorp Entreprenad AB i Eskilstuna – ett effektivt och snabbt arbetssätt som varken skadar miljön eller naturen. Vi är experter på styrd borrning!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Entreprenörer med expertis inom styrd borrning i Eskilstuna

Välkommen till Blomtorp Entreprenad AB, din lokala entreprenör i Eskilstuna. Vi är ett litet företag med sätet i Frövi som tillhandahåller tjänster inom styrd borrning i Eskilstuna, med omnejd. Hos oss finner du erfarna entreprenörer med precisionskänsla för styrborrning i olika markförhållanden. Vi utför såväl stora som små uppdrag och borrar åt både privatpersoner, företag och kommuner.

Företaget innehar olika borriggar som klarar upp till 560 meter i längd och kan användas för ledningar av alla slag. Vi kan hjälpa dig med allt från VA- och tryckledning och el till fiber, gas, fjärrvärme och mycket mer.
Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Behöver du styrd borrning i Eskilstuna?

Därför ska du välja oss

Precision

Med flera års erfarenhet inom styrd borrning, besitter vi kompetensen att kunna utföra alla möjliga borrningsarbeten med stor noggrannhet och precision. Vi är ditt självklara val av entreprenör i Eskilstuna!

Snabbt och effektivt

Vid behov av styrd borrning så tveka inte att höra av dig till oss på Blomtorp Entreprenad AB. Styrd borrning är en snabb och effektiv metod som används vid nyläggning av rör för alla typer av ledningar utan att behöva gräva.

Miljömedvetenhet

När vi utför våra styrborrningsarbeten ser vi till att naturen och miljön påverkas så lite som möjligt. Med styrd borrning som schaktfri metod kan vi undvika onödiga trafikavstängningar samt låga kostnader för återställning av marken.
Ta kontakt

När du behöver styrd borrning i Eskilstuna

072-727 75 75

Ring oss.

Mariedalsgatan 7 718 32 Frövi

Hitta oss.

Offertförfrågan

Skicka en gratis offertförfrågan, så svarar vi så snart vi kan.

Vad innebär styrd borrning?

Styrd borrning är en schaktfri metod som används för att förlägga ledningar när man är rädd om marken. Styrd borrning gör det möjligt att kunna borra långt och krokigt och är en vanlig metod för borrning under väg- och järnvägar, åker- och skogsmark, stadsmiljö och känsliga träd för en så minimal påverkan på miljön som möjligt.

Fördelar med styrd borrning

Med styrd borrning kan du enkelt borra under marken för att lägga nya rör utan att behöva gräva upp marken. Det är en idealisk metod för att borra i svåra terräng och tätorter som exempelvis i komplexa stads- och gatumiljöer då utrustningen är kompakt och lättplacerad. Eftersom den schaktfria metoden lämnar minimala störningar på ytan så blir kostnaden även låg vid återställning av ytan.

Anlita oss för styrd borrning i Eskilstuna

Styrd borrning kräver stort fokus på noggrannhet och precision vilket vi på Blomtorp Entreprenad AB besitter. Vi har utfört uppdrag åt flertalet kunder i både Örebro och Eskilstuna och har den erfarenheten och kompetensen som behövs för att utföra en styrd borrning som genomsyrar hög kvalitet.
styrd borrning i Örebros skogar

Vår maskinpark

Tack vare vår maskinpark kan vi erbjuda styrda borrningar för olika ändamål. Inget borrningsarbete är för litet eller för stort för oss. Ta kontakt med oss redan idag!

Säker och effektiv styrd borrning i Eskilstuna

Om Blomtorp Entreprenad AB

Blomtorp Entreprenad AB startades av Anders Jansson och är ett entreprenadföretag i Frövi som utför styrbar borrning under bl.a. vägar, järnvägar och vattendrag. Med vår mångåriga erfarenhet och breda yrkeskompetens i branschen kan vi försäkra dig om en högkvalitativ och säker styrborrning. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag vid behov av entreprenörer som specialiserar sig på styrd borrning i Eskilstuna.

Förutom styrd borrning så utför vi även AT borrning med mera i Örebro, samt Eskilstuna. Om du har några frågor, funderingar eller vill diskutera mer angående ditt kommande projekt, eller behov, så är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vårt team på Blomtorp Entreprenad AB finns här för att hjälpa dig, och svara på dina frågor.

Välkommen till oss!