Blomtorp Entreprenad AB

Schaktfritt Örebro

Anlita Blomtorp Entreprenad AB för styrborrning i Örebro – en effektiv, snabb och schaktfri metod som varken skadar miljön eller naturen. Vi är experter på styrborrning!
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Schaktfritt i Örebro -- Ett miljövänligt alternativ

Välkommen till Blomtorp Entreprenad AB, din lokala entreprenör i Örebro. Blomtorp Entreprenad AB är ett litet företag med sätet i Frövi som tillhandahåller tjänster, så som AT borrning, styrborrning och schaktfria metoder i Örebro. Hos oss finner du erfarna entreprenörer med precisionskänsla för borrning i olika markförhållanden. Vi utför såväl stora som små uppdrag och borrar åt både privatpersoner, företag och kommuner.

Företaget innehar olika borriggar som klarar upp till 560 meter i längd och kan användas för ledningar av alla slag. Vi kan hjälpa dig med allt från VA- och tryckledning och el till fiber, gas, fjärrvärme och mycket mer.
Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Experter inom schaktfritt i Örebro!

Därför ska du välja oss

Precision

Med flera års erfarenhet inom styrborrning, besitter vi kompetensen att kunna utföra alla möjliga borrningsarbeten med stor noggrannhet och precision. Vi är ditt självklara val av entreprenör inom schaktfritt i Örebro!

Snabbt och effektivt

Vid behov av schaktfri metod så tveka inte att höra av dig till oss på Blomtorp Entreprenad AB. Styrborrning är en snabb och effektiv metod som används vid nyläggning av rör för alla typer av ledningar utan att behöva gräva.

Miljömedvetenhet

När vi utför våra styrborrningsarbeten ser vi till att naturen och miljön påverkas så lite som möjligt. Med styrd borrning som schaktfri metod kan vi undvika onödiga trafikavstängningar samt låga kostnader för återställning av marken.
Ta kontakt

När du behöver expertis inom schaktfritt i Örebro

072-727 75 75

Ring oss.

Mariedalsgatan 7 718 32 Frövi

Hitta oss.

Offertförfrågan

Skicka en gratis offertförfrågan, så svarar vi så snart vi kan.

Schaktfri ledningsförläggning

Styrd borrning är en av alla schaktfria metoder som används för att förlägga ledningar när man är rädd om marken. Styrborrning gör det möjligt att kunna borra långt och krokigt och är en vanlig metod för borrning under väg- och järnvägar, åker- och skogsmark, stadsmiljö och känsliga träd för en så minimal påverkan på miljön som möjligt.

Fördelar med schaktfritt i Örebro

Med styrborrning kan du enkelt borra under marken för att lägga nya rör utan att behöva gräva upp marken. Det är en idealisk metod för att borra i svåra terräng och tätorter som exempelvis i komplexa stads- och gatumiljöer då utrustningen är kompakt och lättplacerad. Eftersom den schaktfria metoden lämnar minimala störningar på ytan så blir kostnaden även låg vid återställning av ytan.

Anlita oss för schaktfritt i Örebro

Styrborrning kräver stort fokus på noggrannhet och precision vilket vi på Blomtorp Entreprenad AB besitter. Med flera års erfarenhet och kompetens i bagaget har vi det som krävs för att utföra styrborrningar som genomsyrar hög kvalitet. Vi har utfört styrborrningsarbeten åt flertalet kunder i Örebro och lämnar aldrig en kund missnöjd. Hos oss på Blomtorp Entreprenad AB ligger du som kund alltid i centrum. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov och förutsättningar!
styrd borrning i Örebros skogar

Vår maskinpark

Blomtorp Entreprenad AB har en maskinpark med borrmaskiner för olika ändamål. Inget borrningsarbete är för litet eller för stort för oss. Ta kontakt med oss redan idag!

Om Blomtorp Entreprenad AB

Blomtorp Entreprenad AB startades av Anders Jansson och är ett entreprenadföretag i Frövi som utför styrbar borrning under bl.a. vägar, järnvägar och vattendrag. Med vår mångåriga erfarenhet och breda yrkeskompetens i branschen kan vi försäkra dig om en högkvalitativ och säker schaktfritt arbeten. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag vid behov av entreprenörer som specialiserar sig på styrd borrning i Örebro.

Förutom schaktfria metoder så utför vi även arbeten i Örebro, samt Eskilstuna. Om du har några frågor, funderingar eller vill diskutera mer angående ditt kommande projekt, eller behov, så är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vårt team på Blomtorp Entreprenad AB finns här för att hjälpa dig, och svara på dina frågor.

Välkommen till oss!