Blomtorp Entreprenad AB

AT Borrning Örebro

Behöver du utföra AT Borrning i Örebro? Välkommen till oss! Anlita Blomtorp Entreprenad AB för ett effektivt och snabbt arbetssätt som varken skadar miljön eller naturen. Vi är experter på AT borrning!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Entreprenörer inom AT borrning i Örebro

Välkommen till Blomtorp Entreprenad AB, din lokala entreprenör i Örebro. Blomtorp Entreprenad AB är ett litet företag med sätet i Frövi som tillhandahåller tjänster inom AT borrning och styrborrning. Hos oss finner du erfarna entreprenörer med precisionskänsla för borrning i olika markförhållanden. Vi utför såväl stora som små uppdrag och borrar åt både privatpersoner, företag och kommuner.

Företaget innehar olika borriggar som klarar upp till 560 meter i längd och kan användas för ledningar av alla slag. Vi kan hjälpa dig med allt från VA- och tryckledning och el till fiber, gas, fjärrvärme och mycket mer.
Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Behöver du AT borrning i Örebro?

Därför ska du välja oss

Precision

Med flera års erfarenhet inom styrborrning, besitter vi kompetensen att kunna utföra alla möjliga borrningsarbeten med stor noggrannhet och precision. Vi är ditt självklara val av entreprenör i Örebro!

Snabbt och effektivt

Vid behov av AT borrning i Örebro så tveka inte att höra av dig till oss på Blomtorp Entreprenad AB. AT borrning är en snabb och effektiv metod som används inom konstruktion, och ibland även vid miljöundersökningar.

Miljömedvetenhet

När vi utför AT borrningar i Örebro ser vi till att naturen och miljön påverkas så lite som möjligt. Med styrd borrning som schaktfri metod kan vi undvika onödiga trafikavstängningar samt låga kostnader för återställning av marken.

Ta kontakt

När du behöver AT borrning i Örebro

072-727 75 75

Ring oss.

Mariedalsgatan 7 718 32 Frövi

Hitta oss.

Offertförfrågan

Skicka en gratis offertförfrågan, så svarar vi så snart vi kan.

Vad innebär AT borrning?

Styrd borrning är en schaktfri metod som används för att förlägga ledningar när man är rädd om marken. Metoden används effektivt för borrning under väg- och järnvägar, åker- och skogsmark, stadsmiljö och känsliga träd för en så minimal påverkan på miljön som möjligt. För att komma åt tuffare markförhållanden använder vi oss av AT borrning som är en vidareutveckling av styrd borrning. Till skillnad från styrd borrning kan AT borrning borra igenom större stenar och block då det inte utgör något hinder. Metoden passar perfekt för de som vill borra i kalkberg till exempel.

Fördelar med AT borrning i Örebro

Med AT borrning kan du enkelt borra under marken för att lägga nya rör utan att behöva gräva upp marken. Det är en idealisk metod för att borra i svåra terräng och tätorter som exempelvis i komplexa stads- och gatumiljöer då utrustningen är kompakt och lättplacerad. Eftersom den schaktfria metoden lämnar minimala störningar på ytan så blir kostnaden även låg vid återställning av ytan.

Anlita oss för AT borrning i Örebro

AT borrning kräver stort fokus på noggrannhet och precision vilket vi på Blomtorp Entreprenad AB besitter. Med flera års erfarenhet och kompetens i bagaget har vi det som krävs för att utföra AT borrningar som genomsyrar hög kvalitet. Vi har utfört borrningsarbeten åt flertalet kunder i Örebro och lämnar aldrig en kund missnöjd. Hos oss på Blomtorp Entreprenad AB ligger du som kund alltid i centrum. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov och förutsättningar!
styrd borrning i Örebros skogar

Vår maskinpark

Blomtorp Entreprenad AB har en maskinpark med borrmaskiner för olika ändamål. Inget borrningsarbete är för litet eller för stort för oss. Ta kontakt med oss redan idag!

Säker och effektiv AT borrning i Örebro

Om Blomtorp Entreprenad AB

Blomtorp Entreprenad AB startades av Anders Jansson och är ett entreprenadföretag i Frövi som utför styrbar borrning under bl.a. vägar, järnvägar och vattendrag. Med vår mångåriga erfarenhet och breda yrkeskompetens i branschen kan vi försäkra dig om en högkvalitativ och säker AT borrning i Örebro. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag vid behov av entreprenörer som specialiserar sig på styrd borrning i Örebro.

Förutom AT borrning så utför vi även styrd borrning i Örebro, samt Eskilstuna. Om du har några frågor, funderingar eller vill diskutera mer angående ditt kommande projekt, eller behov, så är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vårt team på Blomtorp Entreprenad AB finns här för att hjälpa dig, och svara på dina frågor.

Välkommen till oss!